Restaurant

Bij Vliegveldrestaurant FLY&FOOD kunt u genieten van al het reilen en zeilen van Vliegveld Hoogeveen.
De sfeervolle locatie biedt een prachtig uitzicht op de start- en landingsbaan.
De ideale locatie om te bezoeken met uw gezin, vrienden of in een zakelijke setting.

Dagelijks zijn wij vanaf 10.00 uur geopend en kunt u, behalve voor een heerlijke kop koffie, terecht voor een breed aanbod van onze lunchkaart.

– gemakkelijk bereikbaar
– gratis parkeren
– gratis WiFi
– buitenterras
– prachtig uitzicht op het vliegveld

Restaurant FLY&FOOD
Plesmanstraat 4,
7903 BE Hoogeveen.
Tel : 0528-275710

Vliegveldrestaurant Hoogeveen heet vanaf 1 april FLY&FOOD.
Per 1 april heeft het restaurant niet alleen een nieuwe naam, het krijgt ook een nieuwe en moderne uitstraling. Het restaurant gedeelte krijgt een warme en sfeervolle facelift, waarbij het thema ‘vliegen’ in ere wordt gehouden. Verschillende afbeeldingen van vliegtuigen zullen te zien zijn aan de muur.

Bij FLY&FOOD kunt u, onder het genot van verscheidene koffie/thee specialiteiten, genieten van het opstijgen en landen van de vliegtuigen. Bij mooi weer kunt u heerlijk op het terras plaatsnemen, met 50 zitplaatsen is er altijd wel een plekje te vinden.
Ook wordt er gedacht aan de inwendige mens, er is een uitgebreide lunchkaart met verse en eerlijke producten voor u samengesteld. Het gebak wordt ambachtelijk bereid en varieert in aanbod.
Ook kunt u terecht voor diverse borrelgarnituren. En mocht u een uitgebreidere maaltijd willen, dan kunt u minstens 10 verschillende plate menu’s vinden op de menukaart.

Het restaurant leent zich ook uitstekend voor het organiseren en geven van feesten, dit kan tot maximaal 100 personen. In de wintermaanden is het eventueel mogelijk om kookworkshops te volgen.

FLY&FOOD is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur

De nieuwe uitbaters van FLY&FOOD, Johan Bos en Willem Winkel, willen u een beleving meegeven waarbij u geniet van goede en verse kwaliteitsprodukten tegen een vriendelijke prijs en dit alles in een sfeervolle en gezellige ambiance.
Waarbij u als gast weer tevreden naar uw thuisbasis vliegt of gewoon per auto of fiets naar huis terugkeert.